085-401 82 26

Welkom op Ap-tuning.be!

LED Achterlicht set BMW X5 type E53 1998-heden zwart

- LED- achterlichten BMW X5 E53
- Bouwjaar: 1998 tot heden
- Kleur: zwart
- Goedkeuring : E - Keurmerk (gratis registratie)
- Inclusief bevestigingsmateriaal
- Set: bestaat uit 2 stuks 1 x links en 1 x rechts
- Eenvoudige montage

Product Specificaties

Dit product is een LED achterlicht set voor de BMW X5. De producten die wij leveren zijn altijd van OEM (original equipment manufacturer) kwaliteit. Dit houdt in dat het product past op de auto types vermeld in de beschrijving. Onze LED achterlicht set producten zijn voorzien van een E-keurmerk en bevatten 2 jaar garantie.

Heeft u twijfels en wilt u zeker weten dat het product past? Geen probleem. Wij bieden juiste product garantie aan. Dit houdt in dat u uw chassisnummer op de afrekenpagina kunt achterlaten en wij controleren kostenloos uw bestelling.

Voor vragen, hulp bij bestellen of bij het zoeken van het juiste product voor uw BMW X5 kunt u altijd contact opnemen met ons service team via email (sales@ap-tuning.be), chat of telefonish op 085-4018225 (lokaal tarief).

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 265,95

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 265,95

Direct uit voorraad leverbaar

Professionele helpdesk

14 dagen niet goed geld terug

Vaste lage verzendkosten

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Artikelnummer APA139M
Levertijd 2 tot 4 werkdagen. Voor spoedlevering gelieve te bellen.
Garantie 2 jaar
Kwaliteit Bevat E-Keurmerk en voldoet aan toelatingseisen
×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor ap-tuning.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ap-tuning.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.